Club Bonsai Ontinyent CURSETS IMPARTITS

Club Bonsai Ontinyent, oferix cursets d'iniciació al bonsai, els quals ens permeten obtindre un major coneixement del mon del bonsai.

INFORMACIÓ.

Per a impartir aquests cursets, la persona interesada ha de telefonar al número: 626745793. On es comunicarà amb Paco Muñoz president del Club, el qual resodrà qualsevol dubte relatiu a la inscripció.En aquests cursos, el material que cal utilitzar entrarà en la quota, A més es posaran vídeos, amb la finalitat d'aprendre: mitjançant la pràctica, mostres visuals i amb explicacions completes i senzilles.

El curs s'impartirà Dissabtes i Diumenges ( majoritariament) al estiu l'horari podrà ser més lliure.El curs serà impartit pels membres més especialitzats del Club, els quals vos ho faran passar d'allò més bé.A més si us interesa alguna activitat no impartida en el curset, els membres del Club, d'igual manera us ho explicaran. Al igual, resoldran dubtes, informació, tot el que siga possible.

DADES.

Per a inscriure's s'ha de telefonar al número d'abans o enviar un correu i comunicar aquestes dades i el número del curs a realitzar.

Posteriorment sereu informats.GRÀCIES.


ELS CURSOS

En els tres cursos oferits pel club, s’inclouen demostracions, explicacions, ampliacions sobre tècniques de cultiu, de formació, etc... com el desfoliament, l’exposició solar del bonsai, la ventilació, humetat, enfermetats i plagues, tractament de la madera morta, substrats adequats, en general un àmpli ventall de tècniques encara per a ser estudiades i elaborades per tú mateix. ¡ ANIMA’T ¡